Presentació


Benvolgudes famílies, professores i professors,

Com cada any en començar el curs escolar, arriba puntual a les vostres mans un nou programa Salut Jove i Cultura.

L’any passat, després del procés de revisió global del programa que vam fer amb la vostra participació, i de recollir moltes opinions i suggeriments del professorat, de l’alumnat, dels responsables dels tallers, dels serveis públics i de les entitats socials i culturals de Menorca que hi prenen part, vam incorporar-hi un bon nombre de noves propostes, i vam passar de 68 a 99 tallers.

Enguany es torna a incrementar de manera sensible la proposta d’activitats, fins a un total de 113, novament fruit de les propostes que ens feis arribar els agents implicats, i també com a concreció de les noves polítiques públiques impulsades pel Consell Insular de Menorca i el Govern de les Illes Balears.

Veureu que alguns tallers que s’oferien el curs passat no apareixen en el programa d’enguany. Les raons d’aquestes baixes són diverses. En el cas que hi trobeu a faltar algun taller que era especialment del vostre interès, feu-nos-ho saber.

Us volem agrair la vostra participació en aquest programa. Gràcies a la implicació proactiva de totes les parts, Salut Jove i Cultura s’ha convertit en un referent ineludible de la comunitat educativa menorquina. Des del Departament de Cultura del Consell Insular feim el possible perquè us resulti útil i resti obert a la innovació.

Us recordam que l’avaluació de cada activitat que duis a terme el professorat és una eina bàsica per corregir qualsevol disfunció, i també ens va bé que, més enllà de la valoració concreta de cada activitat, ens faceu arribar tot allò que ens permeti continuar millorant.

Molt bon curs!


Miquel Àngel Maria Ballester
Conseller de Cultura i Educació
© Salut Jove 2010